Pak hier 50 korting op Attractiepark Slagharen 1080x620 Scoor hier 50% korting op Attractiepark Slagharen, van € 29,90 voor € 14,95

Scoor hier 50% korting op Attractiepark Slagharen, van € 29,90 voor € 14,95

Yihaa! Ga op ontdekkingsreis door het Wilde Westen van Nederland, nu met 50% korting bij Attractiepark Slagharen! Heeft u zin in een dag vol spannende avonturen voor u en uw kids? Ga dan voor een leuke dag uit in Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Want hier beleeft u spannende avonturen in meer dan 30 attracties en geniet u bovendien van gezellige familieshows. Plezier gegarandeerd dus voor u en uw kids! En het goede nieuws is u bezoekt dit leuke pretpark nu met 50% korting op Attractiepark Slagharen. Klik dus nu hier om uw tickets, met 50% korting, niet voor € 29,90 maar voor slechts € 14,95 per persoon te bestellen. Bent u een echte durfal? Dan mag een rit in de spannende Gold Rush zeker niet ontbreken tijdens uw bezoek aan Attractiepark Slagharen. In deze spectaculaire rollercoaster vliegt u, in liefst 3 lanceringen, in no-time van 0 naar 90 km per uur:

Of zoekt u het liever wat hogerop? Beklim dan Attractiepark Slagharen zijn nieuwste aanwinst, Black Hill Ranger Path. En zijn uw kids echte filmliefhebbers? Laat ze dan in El Teatro genieten van de nieuwe 4D-film Yogi Bear. Kortom beleef een dag vol onvergetelijke Wild West avonturen voor het hele gezin nu met 50% korting bij Attractiepark Slagharen. Klik hieronder snel op de button en scoor die korting:

korting entreekaarten en tickets Scoor hier 50% korting op Attractiepark Slagharen, van € 29,90 voor € 14,95

Wat kan ik nog meer ontdekken met mijn 50% korting voor Attractiepark Slagharen?

In Attractiepark slagharen vindt u in totaal maar liefst 30 spannende attracties en verbluffende shows! Stap bijvoorbeeld samen met uw kids in de familieachtbaan Mine Train. Of ervaar het gevoel van gewichteloosheid in de Free Fall van maar liefst 40 meter hoogte. En zijn uw kids echte waterratten? Ga dan de strijd met elkaar aan in het water en spat elkaar in een paar minuten zo nat als maar kan in de Expedition Nautilus. En dat alles nu dus met 50% korting op Attractiepark Slagharen. Ook kunt u in de boot stappen een Wild West Adventure. Of stap als een echte avonturier in een boomstam en trotseer de wildwaterbaan Ripsaw Falls:

Geniet u liever wat rustiger van het mooie uitzicht over Attractiepark Slagharen? Bezoek dan de Sky Tower of het reuzenrad The Big Wheel. Of verken het park per Monorail of in de Cable Car. Kortom een dag naar Attractiepark Slagharen is een dag vol plezier en sensatie voor het hele gezin! Klik hieronder dan ook snel op de button om uw entreekaarten met 50% korting bij Attractiepark Slagharen te bestellen:

korting entreekaarten en tickets Scoor hier 50% korting op Attractiepark Slagharen, van € 29,90 voor € 14,95

Misschien ook interessant voor u:

– Pak hier 20% korting voor Attractiepark Toverland van € 33,- voor € 26,40
– Beleef een dag Burgers Zoo nu met 26% korting van € 23,50 voor € 17,50

Schrijf u ook in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele korting op de leukste dagjes weg meer:

In de Free Fall in Attractiepark Slagharen ervaart u het gevoel van gewichtloosheid tijdens een vrije val van maar liefst 40 meter:

De beste deals voor de leukste pretparken vind je op Tripper.nl!
Deel deze leuke korting via FaceBook Twitter WhatsApp Messenger SmS of Email en like dit bericht. Bedankt!

Gerelateerde berichten