Pak hier 20 korting voor Attractiepark Toverland 1080x620 Pak hier 19% korting voor Attractiepark Toverland van € 33,  voor € 27.

Pak hier 19% korting voor Attractiepark Toverland van € 33,- voor € 27.-

Discover your own magic nu met 19% korting bij Attractiepark Toverland! Attractiepark Toverland is afgelopen zomer flink uitgebreid en maar liefst anderhalf keer zo groot geworden. En valt dus flink want nieuwe magie te ontdekken in dit pretpark voor u en uw kids. Zo kunt u dit jaar de de gloednieuwe themagebieden Port Laguna en Avalon ontdekken bij Attractiepark Toverland. En het goede nieuws is, dit kan nu met maar liefst 19% korting voor Attractiepark Toverland. Zo betaalt u geen 33 Euro entree maar slechts € 27.-. En uw kids, met een lengte van 90 tot 140 cm, betalen met deze leuke actie zelfs maar € 19.50 entree voor Attractiepark Toverland. Zo kunt u wel hele voordelig de spectaculaire nieuwe achtbaan Fēnix uit proberen. In deze spectaculaire wing coaster ervaart u het betoverende gevoel van vliegen over de wateren van Avalon:

En is dit wat teveel actie voor u? Kom dan bijvoorbeeld tot rust in bootjesattractie Merlin’s Quest. Of bezoek de familie Magistralis in Port Laguna. Zij dagen u tijdens een interactieve tovershow in het Magiezijn uit om uw eigen magie te ontdekken. Kortom er is meer als genoeg magie voor u en uw kids te ontdekken in Atractiepark Toverland. En dat nu met maar liefst 19% korting! Klik hieronder dan ook snel op de button om uw magische entreekaarten voor Attractiepark Toverland met 19% korting te bestellen:

korting entreekaarten en tickets Pak hier 19% korting voor Attractiepark Toverland van € 33,  voor € 27.

Wat kan ik nog meer ontdekken met mijn 19% korting voor Attractiepark Toverland?

In Atractiepark Toverland vindt u maar liefst 6 magische werelden met in totaal 35 attracties en shows. Zo zijn er naast de nieuwe themagebieden Port Laguna en Avalon in Toverland nog 4 andere betoverende werelden. Hier waagt u bijvoorbeeld een ritje per motor in de lanceerachtbaan Booster Bike. En de waterratten kunnen zich helemaal uitleven in een spannend wildwateravontuur in de kolkende Djengu River. Dit alles beleeft u nu dus met maar liefst 19% korting! En is dit nog niet genoeg betoverende actie voor u? Stap dan in de spectaculaire houten achtbaan Troy. Dit is de snelste, hoogste en langste houten achtbaan van de Benelux:
Sensatie verzeker dus. Kortom, bent u op zoek naar een dag vol betoverende actie en magie voor u en uw kids? Klik hieronder dan snel op de button en bestel uw entreekaarten met maar liefst 19% korting voor Attractiepark Toverland:

korting entreekaarten en tickets Pak hier 19% korting voor Attractiepark Toverland van € 33,  voor € 27.

Misschien ook interessant voor u:

– Scoor hier 50% korting op Attractiepark Slagharen, van € 29,90 voor € 14,95
– Korting Duinrell entreekaarten en korting TikiBad, 53% korting, van € 31.50 voor € 14.95

Schrijf u ook in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele korting op de leukste dagjes weg meer:

De Djengu River in Attractiepark Toverland is een waar festijn voor waterratten:

De beste deals voor de leukste pretparken vind je op Tripper.nl!
Deel deze leuke korting via FaceBook Twitter WhatsApp Messenger SmS of Email en like dit bericht. Bedankt!

Gerelateerde berichten