Aanbieding Drievliet nu voor maar € 1850 per persoon 1080x620 Nu 35% korting op Familiepark Drievliet, van € 24,50 voor € 16,

Nu 35% korting op Familiepark Drievliet, van € 24,50 voor € 16,-

Bezoek deze zomer samen met je kids Familiepark Drievliet in Den Haag. Want hier beleef je een compleet dagje weg voor jong en oud. En deze zomer bestel je jouw entreekarten voor Drievliet met 35% korting! Zo bezoek je familiepark Driveliet al samen met de kids niet voor € 24,50 per persoon, maar voor slechts € 16,- per persoon.

Midden in de Randstad, in Den Haag, is er deze zomer weer van alles te beleven bij Familiepark Drievliet. Maak bijvoorbeeld een vrije val vanaf 13 meter hoogte in Chutte. Of bezoek de absolute topattractie van Drievliet, de eerste X-Car Launch Coaster ter Wereld, de Formule X. Hierin accelereer je in 2 seconden van 0 naar maar liefst 70 kilometer per uur: Bijkomen van al deze spanning? Koel dan af in het nieuwe Waterpark van Drievliet. Dit Spraypark is maar liefst 1000 vierkante meter groot en biedt zeker in de zomer gegarandeerde waterpret voor iedereen. Kortom een dagje Drievliet… Wie wil dat nou niet? klik dan ook snel hieronder op link en bestel jouw entreekaarten voor Drievliet met 35% korting. Want dan betaal je geen € 24,50 per persoon maar slechts € 16,- per persoon:

Klik hier om direct naar deze aanbieding te gaan Nu 35% korting op Familiepark Drievliet, van € 24,50 voor € 16,

Wat kan ik nog meer verwachten van een dag Drievliet met 35% korting?

Naast de spectaculaire launchcoaster Formule X heeft Familiepark Drievliet nog 3 achtbanen voor je klaar staan, de Dynamite Express, de ronddraaiende Twistrix en de Kopermijn. En vergeet ook zeker niet de Jungle River te bezoeken in Drievliet. Want hier stort je in een boomstam maar liefst 12 meter naar beneden, dat is waterpret gegarandeerd. Wil je nog meer waterpret beleven? Suis dan vanaf 15 meter hoogte naar beneden in een boot in de glijbaanbrigade ‘Lol Ataol'. Of bezoek de Watertoren Superglijbaan. Beleef ene ware thrill in de Nautilus van Familiepark Drievliet e1564493219467 Nu 35% korting op Familiepark Drievliet, van € 24,50 voor € 16, En heb jij trouwens al eens door de lucht gefietste? Zo nee, dan is dit je kans in de Tijdmachine van Drievliet. Voor de echte thrillseekers heeft Drievliet trouwens ook voldoende te beleven. Zij vermaken zich namelijk prima in de Kwal, de Draaikolk of Nautilus. En ook aan de allerkleinsten is in Drievliet uiteraard gedacht. Zij vermaken zich namelijk prima in o.a. de de Draaimolen, de Sleepbootjes of de Old McDonalds Tractorrit. Oh en voor we het vergeten, bezoek ook zeker het CineMagic 5D Theater van Drievliet. Hier voel je het gespetter van de zee, het schommelen van het piratenschip in de wind, de kracht van de mist en de lucht van de stinkende kapitein Scabb. Dit terwijl de op zoek gaat naar de legendarische schat van Skull Rock. Kortom een dagje naar Familiepark Drievliet is een complete dag weg voor jong en oud. Klik dan ook snel hieronder op de button bestel jouw entreekaarten voor Drievliet met 35% korting. Zo betaal je geen € 24,50 per persoon maar slechts € 16,- per persoon:

Aanbieding Drievliet: nu 25% korting op de entreekaart

Praktische informatie over uw entreekaart voor Familiepark Drievliet:

– Kinderen met een lengte tot 1 meter hebben gratis toegang tot Familiepark Drievliet.
– De entreekaart voor Familiepark Drievliet met 35% korting is geldig t/m 27 oktober 2019.
– Reserveren is niet nodig.
– Familiepark Drievliet is t/m 1 september dagelijks geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur.
– Ook op 17 september, 13 oktober en in de herfstvakantie (19 t/m 27 oktober) is Familiepark Drievliet dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.
– In de rest van september en oktober is Familiepark Drievliet alleen in het weekend (zaterdag en zondag) geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Misschien ook interessant voor u:

– Scoor hier 50% korting op Attractiepark Slagharen, van € 29,90 voor € 14,95
– Beleef een dag Burgers Zoo nu met 26% korting van € 23,50 voor € 17,50

Schrijf u ook in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele korting op de leukste dagjes weg meer:

De beste deals voor de leukste pretparken vind je op Tripper.nl!
Deel deze leuke korting via FaceBook Twitter WhatsApp Messenger SmS of Email en like dit bericht. Bedankt!

Gerelateerde berichten