korting Omniversum kaartjes 1080x620 Korting Omniversum Kaartjes, 36% korting, van € 12.50 voor € 8.

Korting Omniversum Kaartjes, 36% korting, van € 12.50 voor € 8.-

Korting Omniversum Kaartjes, 36% korting, van € 12.50 voor € 8.-. – Hoge korting op Filmtickets voor het Omniversum in Den Haag, je krijgt nu maar liefst 36% korting per persoon en betaald zo maar € 8.- in plaats van € 12.50 per persoon.

Ga zo heerlijk met korting genieten van de mooiste film en geluid belevingen in het Omniversum en duik mee met de dolfijnen, beklim de hoogste bergtoppen, maak een reis door het helal en nog veel meer. En nu dus met 36% korting, voor maar € 8.- per persoon.

korting entree Omniverum 2018 245x150 Korting Omniversum Kaartjes, 36% korting, van € 12.50 voor € 8.

Kies de leukste spectaculaire filmbelevingen die je wilt. Momenteel heeft het Omniversum een groot aanbod voor je klaarstaan, kies uit Fly me too the Moon, Mysteries of the Universe, Oceans, our blue Planet, Dinnosaurs, Hubble, Forces of Nature, Panda's a new Story, Great White Shark, a beautiful Planet, Jerusalem of America's Music. Allemaal een geweldige beleving voor jong en oud.

korting Omniversum 245x150 Korting Omniversum Kaartjes, 36% korting, van € 12.50 voor € 8.

Deze korting actie voor korting op je Omniversum kaartjes is te bestellen en te gebruiken voor bezoeken tot en met 31 december 2019.

Klik hieronder op de button en wij sturen je direct door naar deze actie om je Filmtickets voor het Omniversum met korting te bestellen.

Korting Omniversum kaartjes is geldig tot: Onbekend.

korting Omniversum filmtickets

SCHRIJF JE HIERONDER IN VOOR DE NIEUWSBRIEF & ONTVANG KORTINGEN OP DE LEUKSTE DAGJES UIT IN JE MAILBOX!

De beste deals voor de leukste pretparken vind je op Tripper.nl!
Deel deze leuke korting via FaceBook Twitter WhatsApp Messenger SmS of Email en like dit bericht. Bedankt!

Gerelateerde berichten