korting Entreekaarten Scheepvaartmuseum Amsterdam 1080x620 Korting EntreeKaarten Scheepvaartmuseum Amsterdam, van € 16.50 voor € 10.

Korting EntreeKaarten Scheepvaartmuseum Amsterdam, van € 16.50 voor € 10.-

Korting EntreeKaarten Scheepvaartmuseum Amsterdam, 39% korting, van € 16.- voor € 10.-. Ga nu met 39% extra korting naar het Scheepvaartmuseum in Amsterdam en bezoek ook het VOC schip de “Amsterdam”. Nu tijdelijk korting op je Scheepvaartmuseum entreekaarten, namelijk van € 16.- voor € 10 per persoon als je bij Tripper besteld.

Het is onbekend tot wanneer deze entreekaarten korting actie is te bestellen, en te gebruiken om het Scheepvaartmuseum te bezoeken tot 4 maanden na aankoop van deze korting deal. Reserveren is niet noodzakelijk, print je voucher uit of toon de voucher op je smartphone.

Het Scheepvaartmuseum ligt op een prachtige locatie aan het water in het mooie historische Lands Zeemagazijn. Hier ontdek je het verleden van maar liefst 5 eeuwen maritieme geschiedenis. Het Scheepvaartmuseum heeft één van de grootste maritieme collecties in de wereld, zoals atlassen, maritieme kaarten, historische navigatie instrumenten en vele tentoonstellingen zoals bijvoorbeeld over de Gouden Eeuw. Vergeet niet een bezoek te brengen aan de replica van het VOC schip de “Amsterdam” en breng een bezoekje aan het ruim van het schip om met een virtual reality bril een duik in het verleden te nemen. Kortom een leuk dagje uit voor jong en oud.

korting tickets Scheepvaartmuseum Amsterdam 245x150 Korting EntreeKaarten Scheepvaartmuseum Amsterdam, van € 16.50 voor € 10.

Bestel nu dus je entreekaarten voor het Scheepvaartmuseum Amsterdam met 39% korting, van € 16.- voor € 10.- per persoon. Klik hieronder op de button en we sturen je direct door naar deze aanbieding.

Korting Entreekaarten Scheepvaartmuseum Amsterdam is geldig tot: Onbekend.

SCHRIJF JE HIERONDER IN VOOR DE NIEUWSBRIEF & ONTVANG KORTINGEN OP DE LEUKSTE DAGJES UIT IN JE MAILBOX!

korting entreekaarten en tickets Korting EntreeKaarten Scheepvaartmuseum Amsterdam, van € 16.50 voor € 10.

De beste deals voor de leukste pretparken vind je op Tripper.nl!
Deel deze leuke korting via FaceBook Twitter WhatsApp Messenger SmS of Email en like dit bericht. Bedankt!

Gerelateerde berichten

korting entreekaarten attractieparken 96x96 Korting op EntreeKaarten

Korting op EntreeKaarten

Welkom op kortingentreekaarten.nl, kortingen op entreekaarten, tickets en leuke dagjes uit voor je verzameld op één website. Wij gaan elke…

Deel deze leuke korting via FaceBook Twitter WhatsApp Messenger SmS of Email en like dit bericht. Bedankt!