korting Duinrell entreekaarten Korting Duinrell entreekaarten en korting TikiBad, 25% korting, van € 33.50 voor € 25.

Korting Duinrell entreekaarten en korting TikiBad, 25% korting, van € 33.50 voor € 25.-

Korting Duinrell entreekaarten en korting TikiBad 2019, 25% korting, van € 33.50 voor € 25.-. – Leuke actie voor korting op Duinrell tickets, je krijgt nu een fikse korting van maar liefst 25% per persoon. Zo betaal je normaal gesproken € 33.50, nu maar € 25.- voor een dagticket voor Duinrell inclusief onbeperkt TikiBad. Dat is toch een korting die je niet kunt laten liggen. Ook is het mogelijk deze entreekaarten cadeau te geven, een aangename verrassing voor de ontvanger. En zoals gezegd heb je met deze entreekaarten toegang tot attractiepark Duinrell. Verder hebben we nog 2 deals voor je klaarstaan voor korting op het TikiBad.

Ga nu dus met hoge korting genieten in het leuke pretpark Duinrell en spetterend plezier beleven in het heerlijke tropische TikiBad met maar liefst 1.3 kilometer aan glijbaan plezier, bestaande uit maar liefst 16 unieke glijbanen, het heerlijke golfslagbad, de lazy river en speciaal voor de kleintjes is er het waterpark Playa met vier nieuwe glijbanen en de Tipping Bucket die een enorme waterval veroorzaakt.

Verder staan er nog 2 aanbiedingen voor Duinrell voor je klaar, Duinrell inclusief onbeperkt TikiBad en 33% korting op een dagticket voor onbeperkt Tikibad: 

Om tickets voor Duinrell inclusief onbeperkt TikiBad te bestellen van € 33.50 voor maar € 25.- ga je naar deze aanbieding (Klik hier om naar deze aanbieding te gaan).

Om dagtickets voor onbeperkt TikiBad te bestellen met 33% korting, van € 22.50 voor € 15.- ga je naar deze aanbieding (Klik hier om naar deze aanbieding te gaan). 

korting entreekaarten Tiki Bad Duinrell 245x150 Korting Duinrell entreekaarten en korting TikiBad, 25% korting, van € 33.50 voor € 25.

In attractiepark Duinrell vind je maar liefst 40 verschillende attracties voor jong en oud. Bijvoorbeeld de 3 achtbanen, Dragonfly, Falcon, Splash, de waterachtbaan en de kikkerachtbaan voor de kleintjes, een schommelschip, waterspin, wild wings, mad mill, aqua swing, katapults en nog veel en veel meer.

aanbiedingen korting Duinrell tickets 245x150 Korting Duinrell entreekaarten en korting TikiBad, 25% korting, van € 33.50 voor € 25.

Koop dus nu je entreekaarten voor Duinrell met hoge korting online, van € 33.50 voor maar € 25.-. Je kunt zoveel tickets kopen als je wilt, tickets Duinrell cadeau geven en de tickets zijn geldig van 30 maart tot en met 27 oktober 2019. Kijk voor actuele openingstijden van attractiepark op de website van attractiepark Duinrell.

Maar om direct naar deze korting op entreekaarten Duinrell te gaan klik je hieronder op de button en wij sturen je gelijk door naar deze deal.

Korting entreekaarten is geldig tot: Onbekend & op=op.

online korting entreekaarten en tickets Duinrell

SCHRIJF JE HIERONDER IN VOOR DE NIEUWSBRIEF & ONTVANG KORTINGEN OP DE LEUKSTE DAGJES UIT IN JE MAILBOX!

De beste deals voor de leukste pretparken vind je op Tripper.nl!
Deel deze leuke korting via FaceBook Twitter WhatsApp Messenger SmS of Email en like dit bericht. Bedankt!

Gerelateerde berichten