korting entreekaarten Burgers Zoo dierentuin 1080x480 Korting Burgers Zoo entreekaarten, € 5.50 korting, van € 24.  voor € 18.50

Korting Burgers Zoo entreekaarten, € 5.50 korting, van € 24.- voor € 18.50

Korting Burgers Zoo entreekaarten 2020, € 5.50 korting, van € 24.- voor € 18.50. – Leuke aanbieding voor korting op Burgers Zoo tickets, nu maar liefst € 5.50 korting per persoon op entree voor deze leuke dierentuin in Arnhem.

Deze korting actie op entreekaarten voor Burgers Zoo dierentuin zijn nu te bestellen en te gebruiken van het moment van aankoop tot en met 28 februari 2021 (met uitzondering van 2 juli tot en met 31 augustus). Bestel dus nu je Burgers Zoo dierentuin tickets met een leuke korting van € 5.50 en ga er een dagje heerlijk tussenuit.

Burgers Zoo dierentuin staat garant voor een dagje ultiem genieten en nu dus met maar liefst € 5.50 korting per entreekaart. Burgers Zoo is gelegen in een prachtig bosrijk gebied met verschillende thema's, natuurgebieden.

korting Burgers Zoo 245x150 Korting Burgers Zoo entreekaarten, € 5.50 korting, van € 24.  voor € 18.50

Ga genieten in Burgers Zoo dierentuin en duik in de tropische koraalzee Ocean, verken het tropische regenwoud Bush, de rotswoestijn van Arizona Desert & de Oost-Afrikaanse savanne Safari. Ga verder op avontuur door het zoutwater vloedbos van Belize Mangrove & het oerwoud van Maleisië Rimba.

Vervolg je avontuur in de rest van de dierentuin en ga genieten van de vele dieren, zoals bijvoorbeeld Olifanten, neushoorns, tijgers, panters, gorilla's,chimpansees, flamingo's, neushoornvogels, stokstaartjes, pythons, aardvarkens, haaien, roggen, koraalduivels en nog veel en veel meer.

Bestel dus nu je entreekaarten voor Burgers Zoo dierentuin met € 5.50 korting per persoon. Klik hieronder op de button en we sturen je direct door naar deze aanbieding.

Korting entreekaarten Burgers Zoo dierentuin is geldig tot: Onbekend & te gebruiken tot en met 28 februari 2021, met uitzondering van 2 juli tot en met 31 augustus 2020.

korting entreekaarten en tickets Korting Burgers Zoo entreekaarten, € 5.50 korting, van € 24.  voor € 18.50

TIP! SCHRIJF JE HIERONDER IN VOOR DE NIEUWSBRIEF & ONTVANG KORTINGEN OP DE LEUKSTE DAGJES UIT IN JE MAILBOX!

De beste deals voor de leukste pretparken vind je op Tripper.nl!
Deel deze leuke korting via FaceBook Twitter WhatsApp Messenger SmS of Email en like dit bericht. Bedankt!

Gerelateerde berichten