Ga een dag relaxen en genieten in Themen Bussloo of Thermen Soesterberg nu voor maar 10 Euro 1 1080x620 Entree Thermen Soesterberg nu van € 36,50 voor € 15.95

Entree Thermen Soesterberg nu van € 36,50 voor € 15.95

Bent u toe aan rustgevende dag om u zelf even helemaal te ontspannen? Zo ja, dan hebben we goed nieuws voor u. U kunt nu namelijk wel heel voordelig een dag relaxen en genieten bij Thermen Soesterberg met korting. Normaal gesproken betaalt u voor een complete dag genieten in Thermen Soesterberg namelijk € 36,50 (van maandag t/m donderdag). Maar met deze unieke kortingsactie relaxt u nu een complete dag voor maar € 15,95. En gaat u liever in het weekend (van vrijdag t/m zondag) naar thermen Soesterberg? Dan betaalt u met deze spectaculaire kortingsactie geen € 39,50 entree, maar slechts € 15,95 voor een complete dag wellness in thermen Soesterberg. Wanneer u dus ook gaat relaxen en genieten, u ontvangt altijd maar liefst € 20,55 korting op de Thermen Soesterberg. Klik dus snel hieronder op de button om uw entreekaarten voor Thermen Soesterberg met korting te bestellen, van € 36,50 voor maar € 15,95.

korting entreekaarten en tickets Entree Thermen Soesterberg nu van € 36,50 voor € 15.95

Wat kan ik verwachten van een dag Thermen Soesterberg met korting?

Hieronder vindt u de faciliteiten van Thermen Soesterberg:

– In Thermen Soesterberg komt u helemaal tot rust in 1 van de 14 sauna's van deze Thermen. Gaat u voor de buitenlucht in de Vijversauna? Of geniet u liever van het uitzicht in de Panoramasauna? Welke sauna u ook kiest, zoals bijvoorbeeld de Kruidensauna met zijn verse kruiden en intense geuren, er is voor iedereen wel een ultieme relax sauna bij thermen Soesterberg.
– Naast de 14 rustgevende sauna's kunt u bij thermen Soesterberg ook heerlijk ontspannen in 1 van de 5 rustgevende baden. Kiest u voor een binnen- of buitenzwembad? Of gaat u na de hoge temperaturen van de sauna heerlijk afkoelen in 1 van de Cool off gelegenheden? De keuze is aan u. En vergeet ook vooral niet de zwemvijver te bezoeken, deze is namelijk puur natuurlijk en hiermee uniek in Nederland.

– Buiten de baden en de sauna's om kunt u in thermen Soesterberg ook heerlijk ontspannen in bijvoorbeeld de dichtbegroeid en bosrijk tuinen van deze Thermen. Of ga heerlijk relaxen in de rustruimten of verwen u zelf in de Hamam van Thermen Soesterberg. Ook kunt u in Thermen Soesterberg uiteraard genieten van welnessfood in 1 van de 2 restaurants van deze Thermen.

— Enthousiast geworden? klik dan hier om uw entreekaarten voor Thermen Soesterberg met € 20,55 korting te bestellen voor maar 15,95 Euro per persoon. —

Praktische informatie over uw entreekaart voor Thermen Soesterberg:

– De entreekaarten voor Thermen Soesterberg is geldig tot 3 maanden na het moment van aankoop.
– Online reserveren is verplicht (in het weekend o.b.v. beschikbaarheid).
– Thermen Soesterberg is van zondag t/m donderdag geopend van 10.00 – 23.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 10.00 – 23.30 uur.
– Op Vrijdag, zaterdag en zondag geld er een weekendtoeslag van € 3,- per persoon.
– Dinsdag is badkleding dag bij Thermen Soesterberg. Het dragen van badkleding is dan de hele dag verplicht. Ook op deze dag geldt een toeslag van € 3,- per persoon

korting entreekaarten en tickets Entree Thermen Soesterberg nu van € 36,50 voor € 15.95

Misschien ook interessant voor u:

– Korting DagTickets SpaWell Peize, 58% korting, van € 30.50 voor € 12.95
– Beleef een dag Burgers Zoo nu met 26% korting van € 23,50 voor € 17,50

Schrijf u ook in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele korting op de leukste dagjes weg meer:

De beste deals voor de leukste pretparken vind je op Tripper.nl!
Deel deze leuke korting via FaceBook Twitter WhatsApp Messenger SmS of Email en like dit bericht. Bedankt!

Gerelateerde berichten