Aanbieding Kinderpretpark Julianatoren met 30 korting 1080x620 € 5.  Korting op Kinderpretpark Julianatoren, nu van € 25.  voor € 20.

€ 5.- Korting op Kinderpretpark Julianatoren, nu van € 25.- voor € 20.-

In Apeldoorn ligt het leukste Kinderpretpark van Nederland. Dat is namelijk Kinderpretpark Julianatoren. Hier vinden uw kids 60 te gekke attracties voor een compleet dagje uit voor het hele gezin. En dit pretpark is nu wel heel voordelig te bezoeken. U krijg nu namelijk 5.- Euro korting op Kinderpretpark Julianatoren! Zo betaalt u geen 25.- Euro per persoon entree, maar slechts 20 euro.  Ga voor een compleet dagje weg met uw kids naar Kinderpretpark Julianatoren. Want dit is het leukste pretpark van Nederland voor kinderen tot 10 jaar oud. Hier kunnen uw kids zich namelijk heel de dag op en top vermaken in 1 van de 60 te gekke attracties: Spring samen met uw kids op een paard en rij als een echte cowboy door de paardenbaan. Of ga op safari door de Safaribaan. Bovendien is Kinderpretpark Julianatoren natuurlijk ook de plek waar uw kinderen hun favoriete TV-sterren in het echt ontmoeten. Ja ik ga samen met mijn kids op Safari met 30 korting op Kindpretpark Julianatoren 245x150 € 5.  Korting op Kinderpretpark Julianatoren, nu van € 25.  voor € 20. Laat ze meedansen met alle bekende Sesamstraat figuren of ontmoet Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin en Jul & Julia in het echt. Kortom niet voor niets is Kinderpretpark Julianatoren in 2018 nog verkozen tot het beste Kinderpark van de Benelux. Een dagje Kinderpretpark Julianatoren is dan ook het leukste dagje weg van Nederland voor kinderen tot 10 jaar. Klik dan ook snel hieronder op de button om uw kids dit leukste dagje weg te bezorgen, nu met 5.- Euro korting op kinderpretpark Julianatoren. Zo betaalt u geen 25 Euro entree per persoon, maar slechts 25.- Euro:

Klik hier om direct naar deze aanbieding te gaan € 5.  Korting op Kinderpretpark Julianatoren, nu van € 25.  voor € 20.

Wat kan ik nog meer verwachten van een dag Kinderpretpark Julianatoren met 5.- Euro korting?

Naast bovenstaande is er in Kinderpretpark Juliantoren nog veel meer te ontdekken voor uw kinderen. Zijn zij namelijk echte durfallen? Stap dan samen met ze in de stoere supersnelle achtbaan Jul's Rollerskates: Of ga over de kop in de Tollende muis. En stap ook in de nieuwe attractie van Kinderpretpark Juianatoren ‘de Hoge Hoed'. Deze nieuwe ‘thrill ride’ is speciaal voor de kids met stalen zenuwen! Want hier beleven zij een vrije ronddraaiende val van maar liefst 10 meter. Durven uw kids dit aan? Zo ja, klik dan snel hieronder om de button om uw 5.- Euro korting op Kinderpretpark Julianatoren binnen te halen. Want dan beleven uw kinderen het leukste dagje weg van Nederland niet voor 25.- euro per persoon, maar voor slechts 20 Euro per persoon:

7.50 Euro korting op Kinderpretpark Juianatoren nu van 25 Euro voor maar 17.50 euro per persoon

Praktische informatie over uw entreekaart voor Kinderpretpark Julianatoren:

– Kinderen tot en met 1 jaar hebben gratis toegang tot Kinderpretpark Julianatoren.
– De entreekaart is geldig t/m 25 Oktober 2025. (niet geldig tussen 1 tot en met 22 augustus)
– Reserveren is niet nodig.
– Bij Kinderpretpark Julianatoren parkeert u altijd gratis.
– Kinderpretpark Julianatoren is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Op de dag zelf kan er besloten worden dat het pretpark langer open blijft dan 17:00 uur. Dit wordt bekend gemaakt op de website van Kinderpretpark Julianatoren.

Misschien ook interessant voor u:

– Scoor hier 50% korting op Attractiepark Slagharen, van € 29,90 voor € 14,95
– Beleef een dag Burgers Zoo nu met 26% korting van € 25.-,50 voor € 17,50

Schrijf u ook in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele korting op de leukste dagjes weg meer:

De beste deals voor de leukste pretparken vind je op Tripper.nl!
Deel deze leuke korting via FaceBook Twitter WhatsApp Messenger SmS of Email en like dit bericht. Bedankt!

Gerelateerde berichten