Attractiepark Toverland met korting tot 62 1080x620 Bezoek nu Attractiepark Toverland vanaf € 12,50 (62% korting) & gratis parkeren

Bezoek nu Attractiepark Toverland vanaf € 12,50 (62% korting) & gratis parkeren

Ga voor een dagje magische ontspanning op zaterdag 2 of zondag 3 november naar Attractiepark toverland. Want speciaal op deze 2 dagen is Attractiepark Toverland te bezoeken niet voor de normale entreeprijs van 33 Euro, maar al vanaf € 12,50 per persoon (kinderen met een lengte van 90 – 120 centimeter) of € 19,50 per persoon (voor personen langer als 120 centimeter). Bovendien parkeren jullie op deze dagen ook nog is gratis bij Attractiepark Toverland (t.w.v. 10 Euro per auto). Zo wordt een dagje jullie eigen magie ontdekken in Attractiepark Toverland wel heel voordelig. Klik dan ook snel hieronder op de button en pak die voordelige prijs voor het hele gezin voor een dagje Attractiepark Toverland op zaterdag 2 of zondag 3 november:

korting entreekaarten en tickets Bezoek nu Attractiepark Toverland vanaf € 12,50 (62% korting) & gratis parkeren

Wat is er allemaal te ontdekken in Attractiepark Toverland vanaf € 12,50?

Attractiepark Toverland is in de zomer van 2018 flink uitgebreid en maar liefst anderhalf keer zo groot geworden. Hierdoor biedt Attractiepark Toverland u nu maar liefst 6 magische Werelden met in totaal 35 shows en attracties. Stap bijvoorbeeld in 1 van de maar liefst 6 achtbanen van Attractiepark Toverland. Zoals Troy, de langste, snelste en hoogste houten achtbaan van de Benelux, of de gloednieuwe spectaculaire wing coaster Fenix:

En is dit allemaal iets te spectaculair voor jullie? Bezoek dan bijvoorbeeld het Toverhuis of neemt een kijkje in de persoonlijke schatkamer van Melijn in Merlin's Quest. En mocht het minder weer zijn dan kunnen jullie bij Attractiepark Toverland ook terecht in de overdekte themagebieden Wunderwald en Het Land van Toos. In dit sfeervolle, indoor pretpark vol attracties en speeltoestellen halen vooral jullie jongste kinderen hun hart op. Kortom een dagje naar Attractiepark Toverland is een complete dag weg voor jullie allemaal. Klik dan ook snel hieronder op de link en bestel jullie kaartjes voor Attractiepark Toverland op zaterdag 2 of zondag 3 november nu al vanaf maar 12 en een halve Euro per persoon:

korting entreekaarten en tickets Bezoek nu Attractiepark Toverland vanaf € 12,50 (62% korting) & gratis parkeren

Praktische informatie over deze aanbieding voor Attractiepark Toverland:

– Toverland is gevestigd in Sevenum, vlakbij Venlo, in Limburg.
– Kinderen tot een lengte van 90 centimeter hebben gratis toegang tot Attractiepark Toverland.
– Tijdens het bestellen van jullie entreekaarten voor Attractiepark Toverland kiezen jullie of jullie het attractiepark op zaterdag 2 of zondag 3 november willen bezoeken.
– Kinderen met een lengte van 90 t/m 120 centimeter betalen met deze actie geen 33 Euro entree per persoon maar slechts € 12,50 per persoon (62% korting).
– Bezoekers langer als 120 centimeter betalen met deze actie geen 33 Euro entree per persoon maar slechts € 19,50 per persoon (40% korting).
– Ook parkeren (t.w.v. 10 Euro per auto) is met deze spectaculaire actie gratis.
– Attractiepark Toverland is op zowel zaterdag 2 als zondag 3 november geopend van 10.00 – 18.00 uur.

Misschien ook interessant voor jullie:

– Korting TikiBad entreekaarten, 33% korting, van € 22.50 voor € 15.-
– Beleef een dag Burgers Zoo nu met 26% korting van € 23,50 voor € 17,50

De beste deals voor de leukste pretparken vind je op Tripper.nl!
Deel deze leuke korting via FaceBook Twitter WhatsApp Messenger SmS of Email en like dit bericht. Bedankt!

Gerelateerde berichten