Verlopen 1080x620 Bezoek de Diergaarde Blijdorp ZOOmeravonden nu met 60% korting van € 24,50 voor € 10,

Bezoek de Diergaarde Blijdorp ZOOmeravonden nu met 60% korting van € 24,50 voor € 10,-

Helaas is deze aanbieding voor de ZOOmeravonden voor Diergaarde Blijdorp verlopen. Klik hier om direct naar onze actuele aanbiedingen en kortingen op Dierentuinen te gaan.

Beleef Diergaarde Blijdorp als nooit tevoren tijdens de ZOOmeravonden van deze schitterende dierentuin. Nu met maar liefst 60% korting. Zo betaalt u geen € 24,50 voor uw entreekaart maar slechts 10 Euro per persoon! Op 8 en 9 augustus en op 6 september is Diergaarde Blijdorp speciaal voor u tot 22:00 uur geopend! Dat levert u dus de kans op om samen met uw kids deze mooie diergaarde buiten de normale bezoekersuren om te ontdekken. Zo struint u tot ‘s avonds laat door bijvoorbeeld de Aziatische moerassen. Maar schrik niet als u hier plots oog in oog staat met een heuse tijger! Of u ziet de zon ondergaan op de Afrikaanse savanne van Diergaarde Blijdorp. Een bezoek aan diergaarde Blijdorp is sowieso altijd een complete dag weg voor zowel u als uw kinderen. U kunt hier namelijk de hele dag op ontdekkingsreis. Duik bijvoorbeeld het Oceanium in en zie haaien in het echt over uw hoofd heen zwemmen:  Of bezoek het themagebied Noord-Amerika van Diergaarde Blijdorp. Hier is de kans namelijk groot dat de ijsberen voor uw neus het water in ploffen. En vergeet ook zeker niet een bezoekje te brengen aan de zwarte neushoorn met haar jong. Dit alles en nog veel meer beleeft u dus met maar liefst 60% korting op uw entreeticket. Zo betaalt u tijdens de ZOOmeravonden van Diergaard Blijdorp geen € 24,50 per persoon maar slechts 10 Euro voor uw entreekaart.

En wilt u na al dit ontdekken even rustig bij komen. Trakteer u zelf dan op een heerlijk bakkie koffie De Oewanda Kinderjungle van Diergaarde Blijdorp 245x150 Bezoek de Diergaarde Blijdorp ZOOmeravonden nu met 60% korting van € 24,50 voor € 10, of een verfrissend biertje in 1 van de vele horeca gelegenheden van Diergaarde Blijdorp. Uw kids zullen zich ondertussen namelijk perfect vermaken met klimmen en klauteren in de Oewanja Kinderjungle. En is het helaas wat slechter weer? Dan leven uw kinderen zich nog steeds op en top uit in de binnenspeeltuin Biotopia. Kortom een bezoek aan de ZOOmeravonden van Diergaarde Blijdorp is een fantastische belevenis voor u en uw kinderen. En dat nu met maximaal 60% korting per persoon. Klik hieronder dan ook snel op de button en wij sturen u direct door naar deze topaanbieding van Diergaarde Blijdorp:

Klik hier om direct naar deze aanbieding te gaan Bezoek de Diergaarde Blijdorp ZOOmeravonden nu met 60% korting van € 24,50 voor € 10,

Wat kan ik nog meer verwachten van de ZOOmeravonden van Diergaarde Blijdorp met 60% korting?

Tijdens de ZOOmeraovnden van Diergaarde Blijdorp is een bezoekje aan deze zeer mooie en goed onderhouden dierentuin nog interessanter en leuker als normaal. Want omdat de dierentuin dus tot 22.00 uur geopend is tijdens de ZOOmeravonden ontdekt u hoe de dieren zich klaarmaken voor de nacht. Een echt unieke ervaring, dit terwijl u heerlijk geniet van het avondzonnetje. Bovendien staan op alle ZOOmeravonden van Diergaarde Blijdorp verspreid door de dierenrtuin verschillende foodtrucks en terrasjes voor een heerlijk hapje en/of een verfrissend drankje. En daarnaast krijgt u tijdens de ZOOmeravonden van Diergaarde Blijdorp ook de kans om op plekken te komen die normaal gesproken gesloten blijven voor het publiek. Want tijdens alle ZOOmeravonden zijn er op verschillende plekjes door het park heen unieke kijkje achter de schermen mogelijk. Zo beleeft u deze toch al schitterende diergaarde op een nog mooiere manier. Kortom, waar wacht u nog op? Klik hieronder snel op de button en wij sturen u direct door naar deze unieke aanbieding. Want dan betaalt u geen € 24,50 per persoon voor een bezoekje aan de ZOOmeravonden van Diergaarde Blijdorp, maar slechts 10 Euro per persoon:

60% korting op de ZOOmeravonden van Diergaarde Blijdorp

Praktische informatie over uw entreekaart voor de ZOOmeravonden van Diergaarde Blijdorp:

Misschien ook interessant voor u:

– Scoor hier 50% korting op Attractiepark Slagharen, van € 29,90 voor € 14,95
– Beleef een dag Burgers Zoo nu met 26% korting van € 23,50 voor € 17,50

Schrijf u ook in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele korting op de leukste dagjes weg meer:

De beste deals voor de leukste pretparken vind je op Tripper.nl!
Deel deze leuke korting via FaceBook Twitter WhatsApp Messenger SmS of Email en like dit bericht. Bedankt!

Gerelateerde berichten