Bestel hier uw entreekaarten met 26 korting bij Brugers Zoo 1080x620 Beleef een dag Burgers Zoo nu met 26% korting van € 23,50 voor € 17,50

Beleef een dag Burgers Zoo nu met 26% korting van € 23,50 voor € 17,50

Ga een heerlijk dagje op ontdekkingsreis met 26% korting bij Burgers Zoo in Arnhem. Bestel nu uw entreekaarten voor deze mooie dierentuin met dikke korting van € 23,50 voor maar € 17,50. Het Arnhemse dierenpark Koninklijke Burgers’ Zoo verwelkomt u graag en brengt u en uw kids een heerlijk dierendagje. Verken deze schitterde dierentuin met een oppervlakte van maar liefst 45 hectare! In deze 45 hectare, met een bosrijk landschap, kunt als gast een echte ontdekkingsreis maken door de meest verschillende natuurgebieden ter Wereld. Duik bijvoorbeeld de tropische Koraalzee, de Ocean, in. Of verken samen met uw kids het tropisch regenwoud, de Bush. Vervolg u ontdekkingsreis door de rotswoestijn van Arizona, de Desert. En ook voor een heus oerwoud van Maleisië, de Rimba, bent u in Burgers Zoo aan het goede adres. Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen in de mangrove. Hier vindt u namelijk het zoutwater vloedbos van Belize. Of ga op Safari door de Oost-Afrikaanse savanne. Tot slot kunt u natuurlijk het park bezoeken waar u de leukste zoogdier- en vogelsoorten als chimpansees, panters, gorilla’s, flamingo’s, neushoornvogels en olifanten vind. Kortom, voor een leerzame en avontuurlijke Wereldreis voor u en uw kids bent u in Burgers' Zoo aan het goede adres:

En dit alle beleeft u nu dus met maar liefst 26% korting niet voor € 23,50 maar voor slechts € 17,50. Klik hieronder dan ook snel op de button om meteen uw tickets met 26% korting voor Burgers' Zoo te bestellen:

korting entreekaarten en tickets Beleef een dag Burgers Zoo nu met 26% korting van € 23,50 voor € 17,50

Wat is er nog meer te doen in deze dierentuin met mijn 26% korting voor Burgers' Zoo?

Naast de ontdekkingsreis langs alle dieren in Burgers Zoo heeft deze mooie dierentuin natuurlijk ook voor u kids heel veel speelplezier te bieden. De buitenspeeltuin van Burgers' Zoo, het Avonturenland, is namelijk compleet vernieuwd en kent nu een oppervlakte van maar liefst 1000 vierkante meter. Hier kunnen uw kids zich perfect vermaken in een veilige en duurzame speelomgeving. Dit terwijl u op het naast gelegen Park Restaurant rustig geniet van van een goede kop koffie met gebak, een koud biertje of een maaltijd. En ook aan de wat oudere kinderen is gedacht. Zij kunnen namelijk gezond en gezellig bewegen in Nederlands grootste Apenkooi. Hier vinden zij namelijk een spannend parcours met onderling verbonden klimtorens, obstakels, klimtouwen en tractorbanden:
.
Tenslotte heeft Burgers'Zoo ook nog een binnenspeeltuin, de Kids Jungle. Kortom een dag naar Burgers' Zoo in Arnhem is een complete dag weg voor jong en oud. En dit alles beleeft u nu dus met maar liefst 26% korting op Burgers Zoo entreekaarten. Zo betaalt u dus geen € 23,50, maar slechts € 17,50 per persoon voor u entreekaart voor Burgers Zoo. Klik hieronder dan ook snel op de button om uw entreekaarten met 26% korting bij Burgers Zoo te bestellen:

korting entreekaarten en tickets Beleef een dag Burgers Zoo nu met 26% korting van € 23,50 voor € 17,50

Praktische informatie over uw entreekaart voor Burgers Zoo:

– Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang tot Burgers Zoo.
– De entreekaart is geldig t/m 28 februari 2021, met uitzondering van 2 juli t/m 31 augustus 2020.
– Reserveren is niet nodig.
– Uw voucher is uw entreekaart, print deze uit of toon uw e-ticket op uw mobiele telefoon.
– Burgers Zoo is dagelijks geopend van 09:00 tot 17:00 uur

Misschien ook interessant voor u:

– Aanbieding Vogelpark Avifauna nu 34% korting, van € 18 voor € 11,95
– Bezoek Moviepark Germany nu met 38% korting van € 40,50 voor € 25,-

Schrijf u ook in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele korting op de leukste dagjes weg meer:

De beste deals voor de leukste pretparken vind je op Tripper.nl!
Deel deze leuke korting via FaceBook Twitter WhatsApp Messenger SmS of Email en like dit bericht. Bedankt!

Gerelateerde berichten