Ja ik ga naar Vogelpark Avifauna met 34 korting en betaal maar € 1195 entree per persoon 1080x620 Aanbieding Vogelpark Avifauna nu 32% korting, van € 18.50 voor € 12.50

Aanbieding Vogelpark Avifauna nu 32% korting, van € 18.50 voor € 12.50

Ontdek een wereld aan vogels en andere dieren in Vogelpark Avifauna Vogels en Zoo. Met deze aanbieding voor Vogelpark Avifauna profiteert u van maar liefst 32% korting op entreekaarten voor dit vogelpark. Zo betaalt u geen € 18.50 entree, maar slechts € 12.50. Boek een leuk dagje uit naar Vogelpark Avifauna in Alphen aan den Rijn. Hier vindt u namelijk maar liefst 1800 vogels! Ga hier samen met uw kids op ontdekkingstocht door alle Werelddelen die Avifauna Vogels en Zoo te bieden heeft. Neem bijvoorbeeld een kijkje als de pinguïns en pelikanen gevoerd worden: Of voer zelf de Lori's'in de Australische Lori Landing. Hier leeft namelijk een grote kolonie Lori's en deze zijn tussen palmen, oranje rotsen en termietenheuvels continu op zoek naar eten. Helpen u en uw kids ze hier bij door deze leuke vogels te voeren? En naast dus 1800 vogels vindt u in Avifauna Vogels en Zoo ook hele veel andere dieren, zoals halfapen en rode panda's. En vergeet ook zeker niet het eiland Nuboso te bezoeken. Want hier vindt u o.a. bijzondere vogels zoals de kuifseriema’s. Dit terwijl u tussen verschillende soorten dwergaapjes, zoals de keizertamarins en de witgezichtoeistities, loopt. Kortom een bezoek aan Vogelpark Avifauna is een complete en leuke dag weg voor u en uw kids. Klik hieronder dan ook snel op de button om uw entreekaarten voor Avifauna te bestellen. Nu dus met 32% korting van € 18.50 voor € 12.50:

Klik hier om direct naar deze aanbieding te gaan Aanbieding Vogelpark Avifauna nu 32% korting, van € 18.50 voor € 12.50

Wat kan ik nog meer verwachten van een dag Vogelpark Avifauna met 32% korting?

Naast alle vogels en andere dieren die er te bewonderen zijn met uw aanbieding voor Vogelpark Avifauna, kunnen uw kids zich in dit park ook helemaal uitleven in de grote speeltuin. In de speeltuin van Vogelpark Avifauna zullen uw kids zich perfect vermaken 1 Aanbieding Vogelpark Avifauna nu 32% korting, van € 18.50 voor € 12.50Hier vinden zij namelijk o.a. megatrampoline, arendsnest, spookhuis en botsauto's. Zo kan hun dag niet meer stuk! En u kunt ondertussen genieten van een welverdiend lekker hapje of verkoelend drankje in 1 van de vele horecagelegenheden die dit mooie vogelpark biedt. Kortom, ook na uw ontdekkingstocht langs alle vogels en andere dieren die Avifauna Vogels en Zoo te bieden heeft, is het goed toeven voor jong en oud in Vogelpark Avifauna. Klik hieronder dan ook snel op de button om gebruik te maken van deze aanbieding voor Vogelpark Avifauna. Want dan ontvangt u dus 32% korting op uw entreekaarten voor Vogelpark Avifuana Vogels en Zoo. Zo betaalt u geen € 18.50 entree, maar slechts € 12.50 per persoon:

Aanbieding vogelpark Avifauna vogels en zoo nu van 18 Euro voor maar € 11,95

Praktische informatie over uw entreekaart met 32% korting voor Vogelpark Avifauna:

– Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang tot Avifauna Vogels en Zoo.
– De entreekaart is geldig t/m 31 oktober 2020.
– Reserveren is niet nodig.
– Uw voucher is uw entreekaart, print deze uit of toon uw e-ticket op uw mobiele telefoon.
Vogelpark Avifauna is dagelijks geopend van 09:00 tot 18:00 uur.
– Bij Vogelpark Avifauna parkeert u altijd gratis.
– Uw entreekaart is exclusief attractiebandje (te koop bij de kassa of speeltuin voor 2 Euro).
– Voer zelf de Australische honingpapegaai tegen een meerprijs van € 1.- in het park zelf
– Uw entreekaart met 32% korting is niet geldig in combinatie met andere acties en kortingen.

Misschien ook interessant voor u:

– Korting Dolfinarium Entreekaarten, 42% korting, van € 28.50 voor € 16.50
– Beleef een dag Burgers Zoo nu met 26% korting van € 23,50 voor € 17,50

Schrijf u ook in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele korting op de leukste dagjes weg meer:

De beste deals voor de leukste pretparken vind je op Tripper.nl!
Deel deze leuke korting via FaceBook Twitter WhatsApp Messenger SmS of Email en like dit bericht. Bedankt!

Gerelateerde berichten