Bestel hier uw entreekaarten met 38 korting voor Moviepark Germany 1080x620 Bezoek Moviepark Germany nu met 33% korting van € 44.  voor € 29,50

Bezoek Moviepark Germany nu met 33% korting van € 44.- voor € 29,50

Ga een dag genieten in het net over de grens gelegen Moviepark Germany met korting. U ontvangt namelijk nu 33% korting op uw entreekaart voor Moviepark Germany. Zo Geniet van meer dan 40 attracties en shows in Duitslands grootste film- en attractiepark, niet voor € 44.- per persoon, maar voor slechts € 29.50 per persoon. Beleef een onvergetelijke dag met het hele gezin in Moviepark Germany. Hier worden namelijk de grootste bioscoopfilms werkelijkheid in meer dan 40 attracties en shows. Bovendien ontmoet u hier samen met uw kids al uw favoriete animatiehelden zoals Spongebob, Dora en de Teenage Mutant Ninja Turtles! En er is voor iedereen heel veel te ontdekken in Moviepark Germany. Stap bijvoorbeeld in 1 van de 8 achtbanen die dit park heeft. Zoals bijvoorbeeld de spectaculair snelle launch Coaster Star Trek: Operation Enterprise:

En is dit iets te veel actie voor u? Stap dan bijvoorbeeld inde familieachtbaan Backyardigans Mission to Mars. Dat is namelijk plezier gegarandeerd voor jong en oud. En zijn uw kids echte waterratten? Bezoek dan zeker Dora’s Big River Adventure. Hier razen jullie o.a. met 80 km per uur een waterval af. Gegarandeerd dat jullie het niet droog houden dus. Kortom er valt meer als voldoende te beleven voor jong en oud in Moviepark Germany. Klik hieronder dan ook snel op de button om uw entreekaarten voor Moviepark Germany met korting te bestellen. Want dan betaalt u geen € 44.- per persoon, maar slechts € 29.50:

korting entreekaarten en tickets Bezoek Moviepark Germany nu met 33% korting van € 44.  voor € 29,50

Wat kan ik nog meer ontdekken met mijn entreekaarten voor Moviepark Germany met korting?

In Moviepark Germany vindt u dus in totaal meer als 40 attracties en shows, waaronder 8 achtbanen. Maar Ook voor u wat jongere kids is er meer als voldoende te beleven in Moviepark Germany. Maak elkaar bijvoorbeeld kletsnat in de Spongebob Splash Bash. Of beleef een hovercraftrit in de nieuwe Zuma's Zoomers. En gaat u liever voor wat meer actie? Bezoek dan de gloednieuwe attractie Area 51 – Top Secret. Hier ziet u met eigen ogen of de geruchten over buitenaars leven in dit gebied waar zijn of niet? Of stap in The High Fall. Vanaf een hoogte van 60 meter schiet u dan in een plotseling vrije val met een snelheid van meer dan 90 km/uur de grond tegemoet! En voor de echte durfhalsen mag ook een rit in de MP Xpress, of 1 van de andere rollercoasters van Moviepark Germany zeker niet ontbreken:

Oh en vergeet tenslotte ook legendarische cruise vaart voorbij donkere grotten en een prachtige mythische wereld en te maken in de Excalibur. Want hier is waterpret gegarandeerd! Kortom een dag naar Moviepark Germany is een complete dag uit voor het hele gezin. En dat nu dus met maar liefst 33% korting. Klik hieronder dan ook snel op de button om uw entreekaarten voor Moviepark Germany met korting te bestellen:

korting entreekaarten en tickets Bezoek Moviepark Germany nu met 33% korting van € 44.  voor € 29,50

Praktische informatie over uw entreekaart voor Moviepark Germany:

– Moviepark Germany is gelegen net over de grens in Bottrop-Kirchhellen (Duitsland).
– Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang tot Moviepark Germany.
– De entreekaart is geldig t/m 8 november 2020, met uitzondering van 17, 24 en 31 oktober 2020.
– Reserveren is niet nodig.
– Uw voucher is uw entreekaart, print deze uit of toon uw e-ticket op uw mobiele telefoon.
– Kijk voor actuele openingstijden op de website van Movie Park Germany.

Misschien ook interessant voor u:

– Pak hier 20% korting voor Attractiepark Toverland van € 33,- voor € 26,40
– Scoor hier 50% korting op Attractiepark Slagharen, van € 29,90 voor € 14,95

Schrijf u ook in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele korting op de leukste dagjes weg meer:

De beste deals voor de leukste pretparken vind je op Tripper.nl!
Deel deze leuke korting via FaceBook Twitter WhatsApp Messenger SmS of Email en like dit bericht. Bedankt!

Gerelateerde berichten